Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g56g24kcal0.9g4.8g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g35g10kcal0.3g1.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana674g380kcal31.6g15.8g20.8g3g
Valittu annoskoko337g190kcal15.8g7.9g10.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna169g95kcal7.9g4g5.2g0.8g
Arvot/100g100g56kcal4.7g2.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757