Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g283g422kcal12.2g90.7g0g0g
Kermaviili Ingman 10%885g1063kcal27.4g39g88.5g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g89g226kcal16.1g41.2g6.8g14.3g
Kananmuna kuoreton 244g347kcal30.4g0.7g25g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1859g4230kcal353.3g0g316.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g12576kcal878.8g343.2g872.8g28.6g
Valittu annoskoko3360g6288kcal439.4g171.6g436.4g14.3g
Annoskoko puolitettuna1680g3144kcal219.7g85.8g218.2g7.2g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745