Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl665g2262kcal13.3g20g232.9g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g665g1697kcal39.3g21.3g159g0g
Maitorahka, Valio, 0,3665g433kcal73.2g27.9g2g0g
Mango (tuore)665g446kcal3.3g101.8g2g14g
Mansikka 665g310kcal3.3g55.9g1.3g12.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g33g133kcal0g32.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g10560kcal264.8g519.6g794.4g53.2g
Valittu annoskoko3360g5280kcal132.4g259.8g397.2g26.6g
Annoskoko puolitettuna1680g2640kcal66.2g129.9g198.6g13.3g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758