Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)914g6583kcal0.9g0.9g731.4g0g
Vesi686g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 617g5458kcal0g0g617.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1143g640kcal97.1g57.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g25361kcal196g116g2701.6g0g
Valittu annoskoko3360g12680kcal98g58g1350.8g0g
Annoskoko puolitettuna1680g6340kcal49g29g675.4g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880