Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President700g1806kcal133g3.5g140g0g
Kesäkurpitsa1400g238kcal5.6g35g8.4g9.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1050g213kcal6.3g39.9g3.2g14.7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 175g375kcal54.2g0g17.5g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g5884kcal398.2g156.8g408.2g49g
Valittu annoskoko3360g2942kcal199.1g78.4g204.1g24.5g
Annoskoko puolitettuna1680g1471kcal99.6g39.2g102.1g12.3g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663