Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 442g631kcal55.2g1.3g45.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g603g2447kcal0g602.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta588g2115kcal76.4g411.3g12.3g20.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 301g137kcal9g14.5g4.5g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen201g1447kcal0g0g160.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g1205g410kcal2.4g85.6g3.6g21.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g14444kcal288g2246g452.8g84.8g
Valittu annoskoko3360g7222kcal144g1123g226.4g42.4g
Annoskoko puolitettuna1680g3611kcal72g561.5g113.2g21.2g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210