NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe1120g3808kcal65g806.4g30.2g70.6g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)1600g2880kcal176g88g208g0g
Rypsiöljy Eldorado53g442kcal0g0g49.1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 53g284kcal0.1g0.2g32g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen533g176kcal17.6g26.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g15179kcal517.4g1841.4g638.6g141.2g
Valittu annoskoko3360g7589kcal258.7g920.7g319.3g70.6g
Annoskoko puolitettuna1680g3795kcal129.4g460.4g159.7g35.3g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651