Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1330g1897kcal166.2g4g136.3g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g1209g6309kcal77.4g491.9g470.2g32.6g
Hunaja 338g1118kcal1.7g273.4g0g0g
Voi 484g3507kcal5.8g1.9g393g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g25661kcal502.2g1542.4g1999g65.2g
Valittu annoskoko3360g12831kcal251.1g771.2g999.5g32.6g
Annoskoko puolitettuna1680g6415kcal125.6g385.6g499.8g16.3g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469