Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1227g1750kcal153.4g3.7g125.8g0g
Sokeri 474g1924kcal0g473.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 544g1866kcal55.4g380.6g6.5g19g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g1115g2788kcal0g691.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g16657kcal417.6g3098.8g264.6g38g
Valittu annoskoko3360g8328kcal208.8g1549.4g132.3g19g
Annoskoko puolitettuna1680g4164kcal104.4g774.7g66.2g9.5g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513