Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1400g5180kcal63g434g350g51.8g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g560g616kcal128.8g0g11.8g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g700g980kcal53.9g84g49g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)525g105kcal3.2g18.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g13856kcal502.4g1089.6g825.4g109.6g
Valittu annoskoko3360g6928kcal251.2g544.8g412.7g54.8g
Annoskoko puolitettuna1680g3464kcal125.6g272.4g206.4g27.4g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822