Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 517g3184kcal124.4g34.1g279.1g37.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl295g1004kcal41.4g165.4g19.8g32.5g
Vehnäjauho puolikarkea 591g2027kcal60.2g413.5g7.1g20.7g
Rypsiöljy 222g1959kcal0g0g221.5g0g
Vehnälese 74g169kcal9.8g11.4g3.3g27.7g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 739g330kcal2.1g73.8g0.7g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g295g1052kcal0.9g262.9g2.4g13.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 111g410kcal20.5g12.2g24g33.7g
Hunaja 222g732kcal1.1g179g0g0g
Siirappi, tumma295g945kcal0.3g218.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g23621kcal521.4g2741.8g1115.8g330.8g
Valittu annoskoko3360g11811kcal260.7g1370.9g557.9g165.4g
Annoskoko puolitettuna1680g5905kcal130.4g685.5g279g82.7g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500