Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1928g3200kcal366.3g0g192.8g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 551g353kcal17.6g26.5g19.3g0.1g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g83g221kcal7g42.3g0.8g11.1g
Chili paprika punainen55g22kcal1.1g5g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)110g220kcal0g52.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 413g519kcal45.4g1.1g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g9204kcal880.4g276.8g501.2g29.8g
Valittu annoskoko3360g4602kcal440.2g138.4g250.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna1680g2301kcal220.1g69.2g125.3g7.5g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905