Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1147g964kcal12.6g209.9g4.6g20.6g
Canderel makeutusjauhe478g1835kcal13.9g445g0g0g
Kananmuna kuoreton 263g375kcal32.9g0.8g26.9g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 14g102kcal0.1g0g11.5g0g
Margariini, flora kevyt 40 239g899kcal0.5g12.7g95.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.7g0g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g239g167kcal4.8g7.9g12.4g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 932g3198kcal95g652.4g11.2g32.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g15354kcal322g2722.8g324.4g109.4g
Valittu annoskoko3360g7677kcal161g1361.4g162.2g54.7g
Annoskoko puolitettuna1680g3839kcal80.5g680.7g81.1g27.4g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917