Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1078g3699kcal109.9g754.7g12.9g37.7g
Sokeri 19g77kcal0g18.9g0g0g
Leivinjauhe 47g83kcal2.5g17.9g0g0.2g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1422g379kcal46.9g44.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 569g714kcal62.6g1.5g51.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl213g1919kcal0g0g213.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g13743kcal443.8g1674.2g555g75.8g
Valittu annoskoko3360g6871kcal221.9g837.1g277.5g37.9g
Annoskoko puolitettuna1680g3436kcal111g418.6g138.8g19g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589