Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1155g1648kcal144.4g3.5g118.4g0g
Taloussuklaa, Fazer700g3605kcal27.3g392g210g37.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g280g1565kcal23.5g154g95.2g0g
Vispikerma Flora 20%1225g2695kcal36.7g61.2g245g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g19026kcal463.8g1221.4g1337.2g74.2g
Valittu annoskoko3360g9513kcal231.9g610.7g668.6g37.1g
Annoskoko puolitettuna1680g4756kcal116g305.4g334.3g18.6g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452