Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1336g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 80g60kcal10.5g0.9g0.3g5.5g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)67g601kcal0g0g66.8g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1844g6268kcal258.1g1179.9g57.2g101.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g13859kcal537.2g2361.6g248.6g213.8g
Valittu annoskoko3360g6929kcal268.6g1180.8g124.3g106.9g
Annoskoko puolitettuna1680g3465kcal134.3g590.4g62.2g53.5g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108