Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 498g2676kcal4.5g3.5g298.9g0g
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Sokeri 254g1032kcal0g254g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g667kcal19.8g136.1g2.3g6.8g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g558g1953kcal78.1g312.4g38.5g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Mustikka pirkka 200 g797g263kcal8g51g8g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g797g678kcal24.7g36.7g47.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g15452kcal326g1659.6g836g13.6g
Valittu annoskoko3360g7726kcal163g829.8g418g6.8g
Annoskoko puolitettuna1680g3863kcal81.5g414.9g209g3.4g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618