Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 875g1446kcal146.5g0g96.2g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g744g506kcal11.9g98.1g1.5g5.9g
Porkkana, raaka, annos 100g455g127kcal2.7g25.5g0.9g11.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g74g88kcal1.8g4.4g6.6g1.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%289g318kcal7.8g7.8g28.9g0g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai28g100kcal3.4g20.2g0.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g5486kcal348.8g312.2g305g38.6g
Valittu annoskoko3360g2743kcal174.4g156.1g152.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna1680g1372kcal87.2g78.1g76.3g9.7g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264