Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1589g942kcal155.8g47.7g6.4g0g
Sokeri 270g1096kcal0g269.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai413g1446kcal49.6g293.2g8.7g12.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g127kcal0g31.5g0g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1048g1496kcal131.1g3.1g107.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g10213kcal673g1290.6g245.2g24.8g
Valittu annoskoko3360g5106kcal336.5g645.3g122.6g12.4g
Annoskoko puolitettuna1680g2553kcal168.3g322.7g61.3g6.2g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104