Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1050g3803kcal85.4g829.5g5.9g17.9g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1050g1758kcal291.3g0.1g65.1g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Valkoviini kuiva 300g206kcal0.9g1.8g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g120g470kcal39.6g0g34.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)45g117kcal5.9g5.4g8.1g0.2g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g375g465kcal11.2g96g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g14795kcal878.4g1900.6g337.2g48.4g
Valittu annoskoko3360g7398kcal439.2g950.3g168.6g24.2g
Annoskoko puolitettuna1680g3699kcal219.6g475.2g84.3g12.1g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680