Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka800g3040kcal184g0g240g0g
Cashewpähkinä 320g1838kcal64g60.2g148.3g11.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 800g593kcal6g124g3.2g8.8g
Fariinisokeri160g650kcal0g159.8g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos160g1152kcal0.8g0.8g128g0g
Päärynä kuorittu 800g347kcal2.5g64g0.8g31.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka320g32kcal3.5g2.6g0.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g15302kcal521.6g822.8g1041.8g108.8g
Valittu annoskoko3360g7651kcal260.8g411.4g520.9g54.4g
Annoskoko puolitettuna1680g3826kcal130.4g205.7g260.5g27.2g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597