Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%666g399kcal8g18.6g33.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen166g55kcal5.5g8.2g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g162g600kcal22.5g117.5g4.1g6.6g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1664g2762kcal316.1g0g166.4g0g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.8g0g
Sinappi 33g44kcal1.5g4.7g2g0.6g
Tomaattisose tomaattipyree 50g38kcal2.2g6.4g0.1g0.5g
Soijakastike 50g30kcal2.6g4.7g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 33g25kcal1.5g4.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g8897kcal774.6g362g483.4g27.4g
Valittu annoskoko3360g4449kcal387.3g181g241.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna1680g2224kcal193.7g90.5g120.9g6.9g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87157