Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)600g660kcal138g0g12.6g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)500g175kcal13.5g23.5g2.5g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl11g8.1kcal0.4g0.9g0.3g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g170g600kcal13.6g125.8g4.8g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g200g500kcal28g6.8g40g0g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6722g4441kcal400.2g345.6g158g18.2g
Valittu annoskoko3361g2221kcal200.1g172.8g79g9.1g
Annoskoko puolitettuna1680g1110kcal100.1g86.4g39.5g4.6g
Arvot/100g100g66kcal6g5.1g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197