Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali360g86kcal4.3g12.2g0.7g7.6g
Selleri, annos 50g450g63kcal4.5g13.5g0g0g
Paprika, vihre90g15kcal0.8g2.2g0.3g1.7g
Tomaattimurska 899g264kcal5g47.7g1.8g17.1g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kasvisliemikuutio 30g90kcal2.8g4g7g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1349g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6732g1155kcal40.8g179.4g20.6g60.4g
Valittu annoskoko3366g577kcal20.4g89.7g10.3g30.2g
Annoskoko puolitettuna1683g289kcal10.2g44.9g5.2g15.1g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639