Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu8.5g6.8kcal0.2g1.5g0.1g0.2g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Fariinisokeri8.5g34kcal0g8.4g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g8.5g16kcal0g3.8g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g17g6.1kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Kuhafile, raaka225g162kcal36.5g0g1.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g702kcal77.6g36.8g26.6g2.4g
Valittu annoskoko338g351kcal38.8g18.4g13.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna169g176kcal19.4g9.2g6.7g0.6g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833