Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 112g126kcal23.7g0g3.4g0g
Porkkana 70g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Peruna, uusi 56g44kcal0.9g9g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 56g23kcal0.3g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g454kcal51.6g32.4g7.4g6.2g
Valittu annoskoko338g227kcal25.8g16.2g3.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna169g114kcal12.9g8.1g1.9g1.6g
Arvot/100g100g67kcal7.6g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706