Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Voi 3.4g25kcal0g0g2.7g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 56g200kcal1.1g1.5g21.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 74g26kcal3.4g1.4g0.2g1.8g
Kukkakaali 103g25kcal1.9g2.3g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g727kcal28.2g10.8g62g8.4g
Valittu annoskoko337g363kcal14.1g5.4g31g4.2g
Annoskoko puolitettuna169g182kcal7.1g2.7g15.5g2.1g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149