Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g63g100kcal11.3g2.1g5.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Inkivääri, tuore, silputtu6.3g5kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g14g43kcal1.2g8g0.7g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.3g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g63g33kcal3.6g3.3g0.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g94g13kcal1.8g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g577kcal39.2g37.4g30.4g3.2g
Valittu annoskoko338g289kcal19.6g18.7g15.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna169g144kcal9.8g9.4g7.6g0.8g
Arvot/100g100g85kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171