Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 17g122kcal0.2g0.1g13.7g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g22g130kcal4.9g4.5g11.4g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g42g120kcal12.4g1.5g7.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g70g191kcal14g0.7g15.4g0g
Pakastepinaatti rainbow84g17kcal2.6g0.4g0.7g1.1g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 56g15kcal1.9g1.7g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g14g38kcal4g0.3g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1356kcal88g19g107.6g2.2g
Valittu annoskoko337g678kcal44g9.5g53.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna169g339kcal22g4.8g26.9g0.6g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697