Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g141g42kcal6.5g2.8g0.4g2.3g
Herne 34g23kcal1.7g3.2g0.1g1g
Lime, kuorittu, annos 50g14g5.1kcal0.1g0.3g0.2g0.4g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g85g101kcal18.6g0.8g3g0.4g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g484kcal53.8g14.2g23.2g8.2g
Valittu annoskoko338g242kcal26.9g7.1g11.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna169g121kcal13.5g3.6g5.8g2.1g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041