Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale125g163kcal22.5g2.8g7.6g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras67g213kcal9.2g38.7g2.1g5.5g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 35g92kcal9.6g0g6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)104g63kcal1g4.7g4.2g0.6g
Sinappi 6.2g8.2kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1077kcal85.2g94.2g40.6g12.4g
Valittu annoskoko338g539kcal42.6g47.1g20.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna169g269kcal21.3g23.6g10.2g3.1g
Arvot/100g100g160kcal12.6g14g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789