Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%63g106kcal12.5g0g6.3g0g
Keräkaali, 100g234g56kcal2.8g8g0.5g4.9g
Fondue, puolet paketista 220 g7.8g17kcal1.6g0.8g1.3g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g16g51kcal2.2g9.4g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g471kcal38.6g38g17.2g13.6g
Valittu annoskoko338g236kcal19.3g19g8.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna169g118kcal9.7g9.5g4.3g3.4g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116