Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kukkakaali 60g14kcal1.1g1.3g0.2g1.4g
Pinaatti 19g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Paprika keskiarvo 15g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)23g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g96kcal5g13.8g1.4g7.4g
Valittu annoskoko337g48kcal2.5g6.9g0.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna169g24kcal1.3g3.5g0.4g1.9g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795