Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 26g185kcal0.2g0.1g20.9g0g
Sokeri27g108kcal0g26.6g0g0g
Kaurahiutale 33g125kcal4.8g19g2.4g3.3g
Kaurajauho 12g43kcal1.7g6.5g0.8g1.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 21g8kcal0.2g1.3g0.2g0.1g
Vanilla vaniljakastike gogreen84g175kcal0.4g17.5g11.7g0.4g
Banaani, kuorittu 73g64kcal0.8g13.4g0.3g1.3g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 63g46kcal0.5g9.7g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1509kcal17.2g188.2g73.2g13.8g
Valittu annoskoko338g754kcal8.6g94.1g36.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna169g377kcal4.3g47.1g18.3g3.5g
Arvot/100g100g223kcal2.5g27.9g10.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343