Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 88g98kcal18.5g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Paprika punainen 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)44g18kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g6.6g30kcal0g0g3.3g0g
Flora ruoka kevyt & paksu55g33kcal0.5g2.5g2.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.4kcal0.3g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana676g457kcal42.4g26g18.6g6.8g
Valittu annoskoko338g228kcal21.2g13g9.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna169g114kcal10.6g6.5g4.7g1.7g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752