Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g176g298kcal33.3g0g17.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)8.8g27kcal1.5g4.7g0.3g1.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Suolakurkku (Rainbow)11g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi132g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light4.4g7.9kcal0.4g0.2g0.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana676g731kcal71g11.6g43g2.2g
Valittu annoskoko338g366kcal35.5g5.8g21.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna169g183kcal17.8g2.9g10.8g0.6g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014