Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 600g80kcal9.7g2.4g1.8g7.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl41g365kcal0g0g40.5g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1201g1561kcal78g240.1g36g60g
Broileri, rintafilee, nahaton 900g965kcal208g0g13.5g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g600g2287kcal52.8g429.2g7.8g37.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6744g10576kcal701.8g1353.2g199.6g212.4g
Valittu annoskoko3372g5288kcal350.9g676.6g99.8g106.2g
Annoskoko puolitettuna1686g2644kcal175.5g338.3g49.9g53.1g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202