Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g450g3016kcal0g0g360.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu408g514kcal44.9g1.2g36.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 975g3347kcal99.4g682.8g11.7g34.1g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1.1g23.9g1.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1081g908kcal11.9g197.7g4.3g19.4g
Sokeri 383g1553kcal0g382.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6744g19001kcal317.8g2598.4g828g107.4g
Valittu annoskoko3372g9500kcal158.9g1299.2g414g53.7g
Annoskoko puolitettuna1686g4750kcal79.5g649.6g207g26.9g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406