Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)480g1680kcal61.4g334.6g9.1g15.4g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 36g105kcal4g5.4g7.6g0.2g
Hirvenliha 324g364kcal68.5g0g9.7g0g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 600g274kcal18g28.8g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6744g5088kcal323.4g743.8g85.8g33.2g
Valittu annoskoko3372g2544kcal161.7g371.9g42.9g16.6g
Annoskoko puolitettuna1686g1272kcal80.9g186g21.5g8.3g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639