Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 500g2686kcal4.5g3.5g300g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 255g1036kcal0g254.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g670kcal19.9g136.6g2.3g6.8g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g560g1960kcal78.4g313.6g38.6g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Mustikka pirkka 200 g800g264kcal8g51.2g8g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g800g680kcal24.8g36.8g48g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6745g15509kcal327.2g1665.6g838.8g13.6g
Valittu annoskoko3372g7755kcal163.6g832.8g419.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna1686g3877kcal81.8g416.4g209.7g3.4g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618