Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g17g125kcal0.2g0.2g13.7g0g
Nakki, keskiarvo 687g1603kcal78.3g8g141.5g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g1718g515kcal25.8g77.3g6.9g42.9g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g458g206kcal0.9g50.4g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g458g733kcal9.6g17.4g68.7g0.5g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g34g75kcal2.1g8.5g3.6g0g
Basilika, kuivattu 3.4g8.7kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6752g6532kcal234.8g325g469g89.8g
Valittu annoskoko3376g3266kcal117.4g162.5g234.5g44.9g
Annoskoko puolitettuna1688g1633kcal58.7g81.3g117.3g22.5g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966