Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta149g402kcal11.2g73g7.5g7.5g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g87g320kcal12g62.7g2.2g3.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%532g319kcal17g37.8g10.6g0g
Kananmuna kuoreton 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1331g2209kcal252.8g0g133.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g599g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Basilika, tuore266g107kcal8.3g13.3g2.1g10.4g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g266g905kcal66.5g0g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6752g9185kcal779.4g420g488.4g59.6g
Valittu annoskoko3376g4593kcal389.7g210g244.2g29.8g
Annoskoko puolitettuna1688g2296kcal194.9g105g122.1g14.9g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159