Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g83g236kcal3.8g26.1g12.6g4.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g50g87kcal12.5g0.2g4.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow33g60kcal0.2g1.9g5.7g0g
Pesto Rosso, Barilla17g55kcal0.7g2g4.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen83g17kcal0.5g3.2g0.2g1.2g
Basilika, tuore5g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g17g48kcal5.5g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g1030kcal47.4g71g61.6g13.4g
Valittu annoskoko338g515kcal23.7g35.5g30.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna169g258kcal11.9g17.8g15.4g3.4g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058