Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g62g274kcal4.7g41.5g9.9g2.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)20g142kcal0g0g15.8g0g
Liivatelehti, gelatiini3.4g12kcal2.9g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl42g25kcal1.6g2.1g1.1g0g
Maitorahka (Pirkka)141g93kcal16.9g5.6g0.4g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g8.4g34kcal0g7.3g0.4g0g
Vadelma 39g16kcal0.4g1.6g0.3g1.5g
Mustikka metsä- 23g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana676g1210kcal53.2g119g56g9.4g
Valittu annoskoko338g605kcal26.6g59.5g28g4.7g
Annoskoko puolitettuna169g303kcal13.3g29.8g14g2.4g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475