Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 47g142kcal8.4g22.8g0.5g5g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 235g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 52g114kcal9g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g515kcal35g46g18.6g10.2g
Valittu annoskoko338g258kcal17.5g23g9.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna169g129kcal8.8g11.5g4.7g2.6g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470