Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali188g40kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g23g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Aurajuusto15g51kcal3g0g4.4g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g788kcal39g18.8g61.6g7.8g
Valittu annoskoko339g394kcal19.5g9.4g30.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna169g197kcal9.8g4.7g15.4g2g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072