Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 52g177kcal5.3g36.2g0.6g1.8g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt157g72kcal5g7.5g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä7.8g53kcal0.1g0.1g5.9g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g75g63kcal0.8g13.8g0.3g1.4g
Ruokosokeri13g51kcal0g12.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g931kcal31g140.4g25.2g6.4g
Valittu annoskoko339g466kcal15.5g70.2g12.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna169g233kcal7.8g35.1g6.3g1.6g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826