Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g940g1034kcal216.2g0g16.9g0g
Kesäkurpitsa, tuore600g102kcal3.6g15g2.4g4.2g
Paprika punainen 370g108kcal3.5g16.7g1.5g7g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.8g
Sipuli (kuorittu)230g62kcal3g11g0.5g3.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g400g100kcal5.2g16.8g0.8g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli400g1400kcal44g296g4.8g0g
Currytahna punainen (Pirkka)10g26kcal0.2g0.9g2.4g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl20g15kcal0.8g1.6g0.6g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6760g6971kcal557.2g757.6g181.2g47.8g
Valittu annoskoko3380g3485kcal278.6g378.8g90.6g23.9g
Annoskoko puolitettuna1690g1743kcal139.3g189.4g45.3g12g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832