Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g333g2428kcal3.3g3.3g266.1g0g
Sokeri 283g1148kcal0g282.4g0g0g
Muna, annos 60g299g262kcal22.6g2.5g18.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 324g1113kcal33g227g3.9g11.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g50kcal0g12.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1330g474kcal2.1g94.6g1.2g26.6g
Voi, 1 tl, 5 g100g728kcal1g1g79.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 200g594kcal37g5g47.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g499g1996kcal0g498.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6760g17584kcal198g2254g834g75.8g
Valittu annoskoko3380g8792kcal99g1127g417g37.9g
Annoskoko puolitettuna1690g4396kcal49.5g563.5g208.5g19g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107