Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Peruna, vanha, kuorittu 280g213kcal5.3g43.4g0.6g2.8g
Keittojuurekset, apetit400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Vesi1998g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 466g524kcal98.5g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g2008kcal223.4g191g32.6g29.4g
Valittu annoskoko3384g1004kcal111.7g95.5g16.3g14.7g
Annoskoko puolitettuna1692g502kcal55.9g47.8g8.2g7.4g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600